top of page

YumuÅŸak Bacaklar

Birçok kadın kısa şort ve yüksek topuklu ayakkabıları giymeyi seviyor.Ama çok azı bacaklarını havalı kılmak için bacak bakımı yapıyor.Bu nedenle donuk ve kurutulmuş bacaklara karşı bacak bakımı yapmak gereklidir. Söylemeye gerek yok, güzellik yüz değerinin ötesine geçen bir şey. Cızırtılı görünümünüz iyileştirmek için bacaklara ve ayaklara özel dikkat göstermelisin..

Bacaklar vücudunuzun, günlük yaşantısını taşıyan kısmıdır, bu nedenle ekstra bakıma ihtiyaç duyarlar.

Bu yazıda ev ilaçlarını kullanarak yumuşak, pürüzsüz ve güzel bacaklara nasıl ulaşacağınız konusunda bazı önemli ipuçları bulacaksınız.

Tabanlarınıza kuruma görüyorsanız ve çatlama topuklarla uğraşıyorsanız, ayaklarınızın düzenli olarak nemlendirilmesi son derece önemlidir. Daha yumuşak yapmak için çatlama topuklarınıza glikolik asit esaslı ayak kremi uygulayabilirsiniz. Uyguladıktan sonra çorap giymeniz gerektiğini aklınızda sıkıca tutun.

 

İpeksi Bacaklar Elde Etmek İçin Yapılması Gerekenler

  • Ä°peksi bir yumuÅŸaklık elde etmek için bacaklarınız da kaliteli bir vücut losyonu kullanabilirsiniz. Bacaklarınızı masajlamak, en iyi ve en kolay ev yöntemidir. Badem yaÄŸ / zeytin yağı / hindistancevizi yağı, bacaklarınızı ipeksi ve pürüzsüz yapmak için deneyebilirsiniz.

  • Sert bacaklardaki cildi temizlemek için pomza taşını kullanabilirsiniz. Bacaklarındaki ölü cilt hücrelerini ortadan kaldırmak için bacaklarınızı ponza taşıyla ovun. Ayak kremi ile nemlendirin. Bir sonraki adım bacaklarınızı ılık suya batırmaktır. Bu iÅŸlem ayaklarınızdaki derin kirlerin temizlenmesine yardımcı olacaktır. Ilık suyun birkaç damla limon veya sirke katmanız ve ılık suda karıştırıp ayaklarınıza ve bacaklarınıza sürmeniz aÄŸrınıza ve bacaklarınızın ÅŸiÅŸmesi iyi gelecektir.

  • Bacaklarındaki istenmeyen tüyler bütün görünümünü bozuyor. Mükemmel ve temiz bacaklara sahip olmak için düzenli olarak bir balmumu almanız gerekiyor. Bir balmumu aldıktan sonra bacaklarınızı nemlendirmeyi unutmayın. YumuÅŸaklık, bacaklarınızı ve ayaklarınızı her küçük kusuru mükemmel bir ÅŸekilde cilalama yöntemi gibi örtecektir.

  • Banyo alırken banyo suyunuza birkaç damla yaÄŸ dökün. Bu bacaklar nemlendirecektir. Avokado yağı cildinize daha yumuÅŸak ve hassas hale getiren anında bir beslenme vermek için mükemmel bir doÄŸal yaÄŸdır. Bunu bacak bakımınız için kullanmalısınız. Bacak bakımı için bir çok diÄŸer doÄŸal yaÄŸları kullanmayı da unutmayınız. Bacak bakımınız için ayrıntı bilgilere bloÄŸumu takip ederek ulaÅŸabilirsiniz.

Bacak bakımınız için ayrıca Evde Doğal ve Güzel Bacaklar Nasıl Kazanılır? yazımızı okuyabilirsiniz.


bottom of page