top of page

Evde Doğal ve Güzel Bacaklar Nasıl Kazanılır?





Havanın sıcak olduğu zamanlar kısa şort,mini etek en seksi görünümlü kıyafetlerdir. Bunları giymeye cesaret ederseniz, kesinlikle güzel bacaklara sahip olmanız gerekir. Bunun için, bronzlaşmış ve yumuşak bir ciltten , aynı zaman da pürüzsüz bir ciltten emin olmanız gerekir. Burada, çok fazla para, zaman ve emek harcamak zorunda kalmadan uygulayabileceğiniz bacak bakımı hakkında ipucu bulabilirsiniz.


Öncelikle vücudunuzun herhangi bir bölümünü güzelleştirmeye teşebbüs etmeden önce hatırlamanız gereken ilk şey, doğuştan gelen vücudunuza saygı duymanız ve kabul etmeniz gerektiğidir.


Bazen, çirkin bacaklar sadece genetikten kaynaklanır. Bazen, sadece güzel beden özellikleriyle doğarsınız. Ne olursa olsun diyet, egzersiz yardım etmeyecektir çünkü doğduğunuz zaman sahip olduğumuz bacak budur. Kendinizi kabul etmeniz sevimsiz gelebilir, ama sonunda, daha mutlu hissedeceksin. Sizi önemseyen biri gerçekten önemsemeyecektir. Ayrıca, insanlar meyve suyunu çok fazla içmelidir çünkü meyve suyu, bacaklarınızın sağlığı için iyi olan bir sürü sağlıklı vitamin ve mineral içerir. Böylece, sağlık artırıcı meyve suyu tariflerini öğrenmenizi öneririm .


Sağlıklı bir yaşam için disiplinli ve sabırlı olmanız gerekir.Güzel bacaklara ulaşmak için acele etmemek ve sabırlı olmak gerçekten önemlidir. Hem egzersizlerinizde hem de diyetinizde bu durum geçerlidir.

 

Bacaklarınızı Güzel Görünmesi için Bazı Uygulamalar


Yüksek topuklu ayakkabılar bacaklarınıza uzunlamasına bir görünüm verir. Bunlarla bacaklarınızı daha uzun ve çekici kılabilirsiniz.


  • Nemlendirici losyon, bacaklarınızı pullanmadan korur, pürüzsüz ve yumuÅŸak kılar. Aynı zamanda bronzluÄŸunuzu korumanıza yardımcı olacaktır. TıraÅŸ iÅŸlemi öncesi ve sonrasında da bacaklarınıza evde nemlendirici sürmelisiniz.Ayrıca, bacaklarınızda çok çirkin ve inatçı yaralar, siÄŸiller veya cilt etiketleri varsa, cilt etiketleri ile baÅŸa çıkmak için yararlı ipuçlarını öğrenmelisiniz .TıraÅŸ etmeden önce bacaklarınızı daima yıkayın. Böylece ölü deri hücrelerini atmanıza ve doÄŸal bir parlaklık kazandırmaya yardımcı olur.

  • Sizin için en iyi ve en kolay tüy giderme yöntemini bulun. Bazıları balmumu tercih eder; Bazıları tıraşı sever. TıraÅŸ için kullanılan mükemmel ürünler sayesinde, iyi bir tıraÅŸ jeli ve kaliteli bir tıraÅŸ makinesini bulmak çok kolay.

  • Ayrıca evde devamlı duran ev kadınları için ufak bacak egzersizleri ile bacaklarınızı güzelleÅŸtirebilirsiniz.

  • Bacaklarınız daha iyi görünmesi için limon ile evde bulunan doÄŸal yaÄŸları karıştırın ve bacaklarınıza uygulayın. Bacaklarınızı bu sayede hem koruyacak hem de parlaklık kazandıracaksınız.


Evde Bacak Peelingi


Pul pul dökülme, bacaklarınızda pürüzsüz, ipeksi bir cilt elde etmenin en iyi yollarından biridir. Ancak, mağazaya acele etmeniz ve pahalı peeling ürünleri satın almanız gerekmez. Tek ihtiyacınız olan biraz şeker ve yağ olacaktır. Temel bir fırçalamayı nasıl yapacağınızı ve kullanacağınızı öğrendikten sonra, E vitamini yağı veya koku gibi ekstra bileşenler ekleyerek özelleştirebilirsiniz.


  • 1 limon suyunu sıkın ve bir kaseye dökün. Limon suyu doÄŸal bir cilt toneri ve parlatıcıdır. Limon suyunun cildinizi güneÅŸ ışığına duyarlı hale getireceÄŸini unutmayın. SertliÄŸi kullandıktan sonra güneÅŸe çıkmayın; geceleri bunu kullanmak en iyisidir.

  • ¼ ile ½ bardak (55 ile 115 gram) ÅŸekeri karıştırın. SaÄŸlığınız için kötü olsa da, ÅŸeker cildiniz için harikadır. Ölü cilt hücrelerini eksfoliye etmeye yardımcı olur ve altındaki yumuÅŸak, esnek cildi ortaya çıkarır.

  • Küvet ya da duÅŸ alın ve bacaklarınızı 5 dakika bekletin. Bu cildinizi yumuÅŸatır ve basit fırçalamayı daha etkili hale getirir. Ä°sterseniz, normal banyo veya duÅŸ rutininize bile baÅŸlayabilirsiniz.

  • Küçük bir miktar limon-ÅŸeker karışımı alın ve küçük, dairesel hareketlerle bacaklarınıza sürün. Bacağınızın üstünden baÅŸlayın ve yavaşça dibe doÄŸru ilerleyin.

  • Karışımı suyla yıkayın. Ä°sterseniz, yapışkan kalıntılardan kurtulmak için bacaklarınızı biraz sabun ve suyla yıkayabilirsiniz. Bu noktada bacaklarınızı tıraÅŸ edebilirsiniz. Birçok insan peelingin hemen ardından tıraÅŸ olmanın derisini ipeksi pürüzsüzlükte bıraktığını fark eder.

  • Cildi kurulayın ve biraz nemlendirici uygulayın. Tonlama ve peeling konusunda harika olsa da, bu karışım biraz kurumaya neden olabilir, bu yüzden duÅŸtan çıktıktan sonra biraz nemlendirici uyguladığınızdan emin olun. Çok kuru bir cilde sahipseniz, cildiniz nemliyken nemlendiriciyi kullanmayı düşünün; Bu nem daha iyi sızdırmazlık yardımcı olacaktır.


Bacak bakımınız için Bacak Bakımı Nasıl Yapılır ? başlıklı yazımızda bakabilirsiniz.




bottom of page